Du vet väl att vi har en app?

Produktnyheter

Använd appen för att komma åt innehållet!

Mybenefits mobilapp

Det finns många yrkesgrupper som sällan eller aldrig sitter framför en arbetsdator. Och även om du tillbringar större delen av din arbetstid framför en dator kan det hända att du behöver ta reda på något vid de få tillfällena som du inte sitter framför skärmen. Dessutom har mobiltelefonen för många blivit något som man ogärna är utan och ständigt har inom räckhåll.

För er och alla andra finns sedan sedan hösten 2018 en app! Via vår app kommer användare åt allt som man kan komma åt när man loggar in via sin webbläsare. På så vis har du alltid din portal i handen!
Appen finns på App Store för enheter som använder Apples operativsystem (iOS) och på Google Play enheter som använder Android som operativsystem. Naturligtvis kan du använda appen om du använder surfplatta också.

Tips: Ladda ner appen direkt!

Dela :

Välkommen kandidathantering 🙂

Produktnyheter
Gör ett bra första intryck! I början av 2019 lanserade vi den efterlängtade funktionen ”Kandidathantering”. Vad är det kanske du undrar? Här…

Äntligen – Mybenefit Studio har kommit!

Produktnyheter
Mybenefit Studio – vårt nya gränssnitt för administratörer! En av de största nyheterna under 2019 var vår release av vårt nya användargränssnitt…
keyboard_arrow_up