Nu kan du använda Freja för att logga in i Mybenefit!

Produktnyheter

Informationssäkerhet är en viktig fråga för våra kunder, oss och samhället i stort. Sedan i vintras har vi lagt till Freja som alternativ till BankID vid inloggning till Mybenefit. Detta gäller både för användare och administratörer.

I Mybenefit hanteras personuppgifter för kundföretagens anställda, vilket gör att informationssäkerhet och GDPR-frågor samt lagstiftning kopplad till tillgänglighet är av högsta vikt. Vår företagskultur grundas i en stark vilja att skapa effektiva, skalbara, systembaserade tjänster som löser kundbehov. Vi rekommenderar att e-legitimation används som inloggningsmetod framför att använda användarnamn och lösenord för att höja nivån på säkerheten.

Utöver att vara ett alternativ till BankID så har Freja fördelen att den är enklare att skaffa för personer som inte har svenskt medborgarskap. Det går att logga in med såväl Freja som Freja+.

För att ta reda på mer om Freja hänvisar vi till Frejas hemsida.

När vi ändå pratar om inloggning vill vi passa på att informera om att vi också har uppdaterat inloggningen med BankID så att man nu använder QR-kod vid inloggning istället för att lägga in personnummer.

Hoppas att ni uppskattar den uppdaterade inloggningsfunktionen!

Dela :

Limboläget ökar flexibiliteten

Produktnyheter
Har ni inte hört talas om “limboläget”? Det är i så fall inte så konstigt, vi brukar förklara begreppet så här: Användare…

Välkommen kandidathantering 🙂

Produktnyheter
Gör ett bra första intryck! I början av 2019 lanserade vi den efterlängtade funktionen ”Kandidathantering”. Vad är det kanske du undrar? Här…
keyboard_arrow_up