Mybenefit är nu certifierade enligt ISO 27001

Okategoriserade

Vi är glada över att ha fått vårt certifikat för ISO/IEC 27001:2013!

iso 27001 logotyp

Vår verksamhet innebär att vi hanterar information åt våra kunder. Därför har informationssäkerhet alltid haft hög prioritet. Att gå vidare med en certifiering enligt ISO/IEC 27001:2013 – ledningssystem för informationssäkerhet – var därför naturligt för oss.

Vi är glada över att ha fått vårt certifikat för ISO 27001. Det är ett bevis på vår ambition och åtagande att arbeta strukturerat och systematiskt med informationssäkerhet för våra kunder och samarbetspartners.

Andrés Lagerlöf, Verksamhetsansvarig på Mybenefit

Ladda ned certifikatet

Om ISO 27001

ISO 27001 är en internationell standard för ledningssystem för informationssäkerhet som ger ett systematiskt arbetssätt för cyber- och informationssäkerhet samt dataskydd. Högsta ledningen ska vara involverad, och det krävs även kontinuerlig uppföljning och förbättring av säkerheten över tid.

Dela :

Inga resultat hittades.
keyboard_arrow_up